“Varane Berkaliber, Lindelof Hebat” – Maguire

0

Harry Maguire menyifatkan Raphael Varane dan Victor Lindelof adalah dua tonggak yang mempunyai kualiti yang hebat dalam pasukan United.

99CF9ADD-C83D-45FD-A786-830AC078D5B0

Maguire bercakap mengenai Varane: “Membawa pemain yang berkaliber ke kelab ini sungguh, sangat mengujakan. Semua pemain dalam pasukan ini jelas menantikan untuk bekerjasama dengannya. Beliau [Varane] memperkuat pilihan pertahanan kami. Kami memiliki jumlah bek tengah yang luar biasa sekarang di kelab ini, semua pemain antarabangsa yang telah membuktikan nilai mereka di Liga Perdana.”

DB33DF3C-0AC3-4A0F-9C88-CF542D0891A3

Maguire anggap Lindelof telah mempamerkan kehebatannya selama beberapa musim: “Anda melihat seberapa baik Victor [Lindelof] bermain hari ini. Victor bukan hanya menunjukkan hari ini, tetapi beliau telah menunjukkannya dalam beberapa musim terakhir. Beliau seorang pemain bola sepak yang hebat.”
D35C1050-9F3B-4F1E-A007-F82CCEAE4D91

Maguire tidak lupakan pemain pertahanan tengah yang lain: “Memiliki begitu ramai pemain bek tengah memberi kebaikan untuk persaingan. Ini memotivasi pemain, semua orang untuk mencabar diri mereka sendiri dan itu menggembirakan.”

 

“Anda telah melihat apa yang beliau [Varane] telah menangi dalam kariernya. Beliau telah bermain di beberapa pasukan terbaik , pasukan Perancis dan Real Madrid, dan beliau telah memenangi segalanya. Beliau akan menggunakan mentaliti pemenang. “

- Advertisement -