Berita Terkini

United mengawasi sepasang penyerang jika Kane gagal..

2c68f25c D9e7 4ca3 A201 84beb331c2d1

Man United mengintai sepasang penyerang, sekiranya langkah mereka untuk mendapatkan Harry Kane gagal.

Penyerang peringkat tinggi kekal menjadi keutamaan Manchester United dan Erik ten Hag pada musim panas ini. Agak jelas bahawa pengurus mahu membawa masuk Harry Kane walaupun itu tidak mudah dan tidak murah

Beberapa nama lain telah pun dikaitkan dengan kemungkinan menukar Old Trafford, termasuk Victor Osimhen , yang juga sangat sesuai.

Hari ini, Manchester Evening News memasukkan beberapa lagi nama dalam campuran sekiranya langkah untuk menandatangani Kane gagal.

United nampaknya ‘mengawasi’ penyerang Eintracht Frankfurt, Randal Kolo Muani dan penyerang Atalanta, Rasmus Hojlund. la diulangi bahawa Kane adalah sasaran utama.

Muani sememangnya menarik. Dia menjaringkan 16 gol dalam 35 perlawanan untuk Eintracht Frankfurt, sementara turut mendapat caps Perancis dalam proses itu.

Berusia hanya 24 tahun, Muani hanya menyertai Frankfurt pada musim panas lalu, bermakna pasukan Bundesliga itu sepatutnya menjangkakan memperoleh keuntungan kewangan yang besar daripada penjualannya jika mereka terpaksa melepaskannya

Hojlund jauh lebih muda. Dia baru 20 tahun, walaupun dia juga hanya berpindah kelab pada musim panas lalu. Dia bermain untuk kelab Serie A, Atalanta.

Dia menjaringkan hatrik pada penampilan pertamanya di Denmark hujung minggu lalu, manakala rakan senegaranya, Christian Eriksen mungkin berada di telinganya untuk berpindah ke kelab Old Trafford jika memerlukannya untuk melakukannya!

Ini seolah-olah United sedang melakukan usaha wajar mereka dan menilai semua pilihan mereka sebelum memecahkan wang untuk menandatangani Kane.

Tidak syak lagi dia akan menjadi perniagaan yang tidak benar, walau bagaimanapun, jangka hayat yang sama ada Muani atau Hojlund akan membawa menjadikan kedua-dua pilihan yang menarik dengan mengandaikan kedua-duanya boleh mencapai kemuncak masing-masing.

Sumber : Man Utd News / Old Trafford Faithful

Lain-Lain Artikel