Berita Terkini

United mempertimbangkan memanggil semula pemain muda Januari tahun depan

2C618092-55E1-44C5-B572-5F21872FA7E8

Dengan masalah kecederaan dan perlukan skuad besar, Manchester United akan mempertimbangkan untuk memanggil semula beberapa pemain pinjaman pada jendela perpindahan Januari.

Dijangka pengurus Erik ten Hag akan memperkemaskan pertahanan dan serangannya dalam beberapa minggu akan datang selepas permulaan musim yang baik.

Walaupun mendapati diri mereka di luar kelayakan Liga Juara-Juara, ia adalah beberapa bulan yang baik selepas kemenangan menentang Liverpool dan Arsenal.

Erik ten Hag pasti akan melihat beberapa pemain yang akan dapat menyertai kelab pada jendela perpindahan. Dia juga mempunyai beberapa pilihan bagus dalam liga Championship yang kini dipinjamkan dari Man United dan boleh dipanggil semula pada Januari.

Manchester Evening News melaporkan bahawa United sedang mempertimbangkan untuk menamatkan beberapa perjanjian pinjaman semasa pemain.

Adalah dijangka sepenuhnya bahawa Aaron Wan Bissaka akan meninggalkan kelab itu selepas gagal menarik perhatian Ten Hag walaupun mengalami kecederaan untuk majoriti musim ini.

Dilaporkan bahawa United berhati-hati bahawa ia boleh mengganggu perkembangan pemain muda, namun, keperluan untuk menyesuaikan semula skuad pasukan utama adalah lebih penting

Laird menikmati tempoh pinjamannya dengan Queens Park Rangers di mana dia telah memulakan 17 perlawanan liga.

Bek kanan Inggeris itu memainkan peranan penting dalam pramusim pertama Ten Hag di United dengan menyumbang lebih banyak minit berbanding Wan Bissaka. Persembahan QPR memang merosot sebelum Piala Dunia, bagaimanapun, kelab itu berada di luar kedudukan

Dengan pemergian Cristiano Ronaldo, Amad akan menjadi pilihan utama untuk menarik balik jika kelab itu mahu meningkatkan pilihan penyerang mereka.

Peminat United akan mengingati gol penting pemain antarabangsa Ivory itu menentang AC Milan dalam Liga Europa beberapa musim lalu. Tidak dinafikan bahawa kelab juga boleh mengeluarkan wang tunai untuk pilihan baharu dalam serangan semasa pasaran Januari.

Sumber : the people person

Lain-Lain Artikel

Jersi Terbaru Manchester United

Lain-Lain Artikel

Galeri Gambar