United memilih untuk berhati-hati dalam proses rundingan mendapatkan Camavinga

0

Sedikit maklumat yang beredar mengenai kisah perpindahan Eduardo Camavinga.Manchester United dilaporkan masih dalam proses rundingan untuk mendapatkan khidmat pemain tengah itu walaupun khabar angin itu tidak banyak dibincangkan.

Camavinga adalah salah satu sasaran panas di pasaran perpindahan kali ini.Pemain tengah itu dilaporkan akan meninggalkan Rennes, kerana kontraknya akan berakhir tahun depan.

Manchester United telah menjadi pasukan yang sering dikaitkan dengan pemain tengah itu.Namun kebelakangan ini khabar angin Camavinga semakin pudar.

Menurut The Athletic, Manchester United masih berminat untuk menandatangani Camavinga.Mereka kini memilih untuk berhati-hati dalam proses rundingan.

Menurut laporan itu, Manchester United masih terus berkomunikasi dengan ejen Camavinga.Mereka secara konsisten membincangkan perpindahan pemain tengah itu ke Manchester United. Perbincangan antara kedua-dua pihak berjalan lancar.Tetapi laporan itu mendakwa belum ada kesepakatan antara kedua-dua pihak.

Menurut laporan itu, Manchester United tidak terburu-buru mendapatkan Camavinga.The Red Devils dikatakan mempunyai keutamaan perpindahan lain musim panas ini dimana ketika ini Mereka berusaha menyelesaikan perpindahan Raphael Varane terlebih dahulu selepas itu Barulah mereka serius mengenai perpindahan Camavinga.

Buat masa ini.Manchester United mempunyai satu pesaing untuk khidmat Camavinga.Pemain tengah itu juga telah menarik perhatian PSG musim panas ini.

- Advertisement -