United melakukan rundingan rahsia untuk menandatangani Saul Niguez

0

Info baru telah beredar mengenai kisah perpindahan Saul Niguez.Pemain tengah Atletico Madrid itu dilaporkan kini lebih cenderung untuk menyertai dengan Manchester United musim panas ini.

Saul dilaporkan akan dijual oleh Atletico pada musim panas ini.Diego Simeone dilaporkan tidak lagi memerlukan khidmatnya sehingga membuat keputusan untuk menjual pemain ini. 

Menurut Mundo Deportivo, Saul kemungkinan tidak akan berpindah ke Catalonia musim panas ini.Dia dilaporkan lebih cenderung untuk menyertai dengan Manchester United.

Menurut laporan itu, Manchester United secara diam-diam melakukan rundingan rahsia untuk menandatangani Saul.

Mereka dilaporkan aktif berkomunikasi dengan ejen pemain tengah itu Jonathan Barnett. Kedua-dua pihak cukup positif mengenai perpindahan Saul ke Manchester United.

Menurut laporan itu, perbincangan antara kedua-dua pihak telah memasuki tahap yang lebih maju, sehingga perpindahan Saul ini kemungkinan menjadi kenyataan.

Menurut laporan yang beredar, Manchester United kemungkinan tidak akan segera membawa Saul musim panas ini.

Memandangkan ketika ini masih merupakan keadaan pandemik, Manchester United harus menjual beberapa pemain sebelum dapat menandatangani khidmat Saul pada musim panas ini.

Menurut laporan yang beredar, Manchester United sangat berminat untuk merekrut Saul.Pemain pasukan kebangsaan Sepanyol dipastikan sebagai pengganti Paul Pogba, yang dikhabarkan akan meninggalkan musim panas ini.

(Mundo Deportivo)

- Advertisement -