Berita Terkini

United mahukan perpindahan pinjaman sebelum perpindahan pemain ditutup?

02CA95B9-57BE-464D-9983-4B7C7A5CD14D

Manchester United mungkin aktif pada hari tarikh akhir perpindahan kerana mereka sedang mencari untuk mengukuhkan dua posisi penting dalam skuad.

The Red Devils setakat ini telah menandatangani Jack Butland dan Wout Weghorst secara pinjaman.

Mungkin terdapat lebih banyak aktiviti bergerak hari ini berdasarkan kecederaan pemain utama.

Christian Eriksen baru-baru ini mengalami kecederaan dalam kemenangan 3-1 ke atas Reading. Dia dirempuh dari pemai Reading Andy Carroll.

Pemain Denmark itu dilihat meninggalkan stadium dengan membawa ‘tongkat’. Jika terdapat sebarang kebimbangan yang jelas, United boleh mengejar pemain tengah baharu.

Youri Tielemans dari Leicester City boleh menjadi pilihan untuk United, tetapi Red Devils mungkin perlu membayar yuran yang tinggi untuk memberikannya.

Pemain Belgium itu akan memasuki tempoh lima bulan terakhir perjanjiannya, tetapi Foxes akan membantah kehilangannya kerana mereka dalam pertempuran penyingkiran

UNited juga mungkin mempertimbangkan satu lagi pemain tengah sementara tetapi mungkin perlu mencari ke luar negara selepas menambah kuota pinjaman domestik mereka.

Dalam pada itu, kelab itu mungkin mengintai penyerang lain yang dipinjamkan – terutamanya seorang penyerang.

Anthony Martial telah diketepikan untuk beberapa perlawanan kerana masalah kaki. Pengurus Erik ten Hag masih belum memberikan tarikh pulang.

Kecederaan pemain Perancis itu boleh mempercepatkan kelab melihat pasaran pinjaman untuk penyerang tengah baharu.

Borja Iglesias dari Real Betis telah dikaitkan tetapi orang Sepanyol itu mungkin keberatan kehilangannya tanpa masa untuk membawa pengganti.

Pemain berusia 30 tahun itu mempunyai 11 bantuan gol untuk Betis, yang sedang bersaing untuk empat teratas La Liga.  Mereka mungkin tidak menerima perjanjian pinjaman secara berterusan.

Masih dapat dilihat sama ada United akan cuba menandatangani sesiapa hari ini.

Sumber : Man Utd News

Lain-Lain Artikel

Jersi Terbaru Manchester United

Lain-Lain Artikel

Galeri Gambar