Berita Terkini

United dikatakan gagal pertukaran Van De Beek dengan Weston McKennie

A4A89D4F-D18D-416D-B4EE-CA975FB61FEB

Manchester United dilaporkan gagal dalam percubaan mereka untuk menukar Donny van de Beek dengan pemain tengah Juventus, Weston McKennie.

Seluruh lembaga Juventus baru-baru ini meletak m jawatan di tengah-tengah penyiasatan oleh polis berkaitan tuduhan berkaitan perakaunan palsu dan manipulasi pasaran

Menurut laporan, pengarah Juventus telah dikenakan wiretap selama lebih setahun, dan bukti yang diperoleh daripada siasatan menunjukkan bahawa Man United cuba merundingkan perjanjian pertukaran yang melibatkan Van de Beek.

Laporan itu mendakwa bahawa Red Devils melihat kemungkinan menukar pemain Belanda itu dengan Mckennie pada Ogos 202 tetapi langkah itu tidak berjaya.

Van de Beek telah bergelut untuk mendapatkan tempat permulaan sejak tiba dari Ajax pada September 2020, dan ada harapan bahawa mereka boleh bertapak di Old Trafford berikutan pelantikan bekas bosnya Erik ten Hag, tetapi disebabkan kecederaan dan keputusan pemilihan, dia hanya memulakan tiga perlawanan kompetitif musim ini.

Pemain berusia 25 tahun itu dipercayai menarik minat daripada Tottenham Hotspur, yang mungkin cuba mendapatkannya semasa jendela perpindahan Januari.

 

sumber : sportmole

Lain-Lain Artikel

Jersi Terbaru Manchester United

Lain-Lain Artikel

Galeri Gambar