Ucapan Ronaldo sangat hebat dan memberi inspirasi

0

Menurut sumber editor sukan Neil Custis, ucapan Ronaldo sangat hebat dan memberi inspirasi. Beliau memberitahu rakan sepasukannya: ‘Saya kembali ke Man United kerana dua sebab. Yang pertama ialah saya sukakan kelab ini. Yang kedua ialah saya suka mentaliti kemenangan kelab ini.”

“Sekiranya anda ingin berjaya maka saya memerlukan anda untuk mencintai kelab ini dari lubuk hati saya. Sama ada anda bermain atau tidak, anda mesti menyokong rakan sepasukan anda dan sentiasa memberikan yang terbaik. Saya di sini untuk menang dan tidak ada yang lain. Menang membuat anda gembira. Saya mahu gembira dan anda bagaimana? ”

“Anda semua pemain hebat dan saya percaya pada anda atau saya tidak akan kembali. Peminat akan menyokong anda, jika anda memberikan yang terbaik. ”

“Saya hanya ingin mencipta mentaliti yang menang, jadi ketika saya pergi suatu hari nanti, mentaliti itu akan tetap ada, dan kelab ini akan menguasai, seperti yang kita miliki di masa lalu. ”

“Saya akan melakukan yang terbaik untuk pasukan, tetapi saya juga memerlukan sokongan anda. Adakah anda bersedia untuk melawan? Adakah anda bersedia untuk memberikan sgalanya di atas padang? “ Selepas ucapan penuh emosi ini, para pemain memuji Ronaldo.

- Advertisement -