Berita Terkini

Sidang Media Eric Ten Hag menjelang perlawanan Manchester United vs Brighton & Hove Albion FC

Sidang-Media-Eric-Ten-Hag-menjelang-perlawanan-Manchester-United-vsBrighton-&-Hove-Albion-FC

Erik ten Hag: “Mengenai Cristiano Ronaldo memulakan perlawanan pembukaan Liga Perdana menentang Brighton? Anda akan lihat pada hari Ahad. Saya cukup gembira dengan apa yang saya lihat pada pramusim.

“Kami melakukan kerja yang cukup baik tetapi kami masih mahu menjadi lebih baik.Kami telah berkata ini sebelum ini, kami masih mahu memperkuatkan skuad ini, dan pasaran perpindahan masih belum berakhir bukan?”

Erik ten Hag: “Saya gembira mempunyai Cristiano Ronaldo dalam skuad.Kami jelas mempunyai penyerang terbaik.”Bercakap mengenai (beberapa pemain pergi sebelum perlawanan berakhir menentang Rayo Vallecano), terdapat beberapa yang pergi, tetapi tumpuan hanya kepada Cristiano. Itu tidak betul.Anda media perlu melaporkan perkara itu sepenuhnya.”

“Anda bertanya kepada saya dan saya berkata sudah tentu meninggalkan stadium awal adalah perkara yang salah.Saya telah memberitahu mereka perkara itu. Pada masa ini kami bekerja dengan baik dan cuba membina budaya positif dalam skuad. Cristiano adalah sebahagian daripada itu,dia bekerja keras untuk memberikan yang terbaik untuk pasukan ini.”

Erik ten Hag: “Jelas sekali saya secara ironinya saya mahu menyelesaikan semua urusan perpindahan sebelum musim bermula, tetapi saya gembira dengan skuad saya dan semua rekrut yang kami buat.Kami bekerjasama untuk membawa pemain dengan profil yang betul.”

Sumber :MEN

Lain-Lain Artikel