Berita Terkini

Rashford tidak akan tandatangani kontrak sehingga pemilik baru disahkan

E880C78F-6F32-4BF0-843D-04A918C100BE

Pemain Manchester United, Marcus Rashford sudah pasti bermain bola sepak terbaik dalam kariernya sekarang. Kredit untuk dia dan Erik Ten Hag untuk peningkatanan itu

Masih terdapat banyak ruang untuk berkembang untuk Rashford pada peringkat peribadi dan kelab.

Pemain antarabangsa Inggeris itu masih mempunyai banyak trofi untuk dimenangi, sementara dia belajar sepanjang masa.

Seperti yang berlaku, situasi kontraknya hanya boleh digambarkan sebagai tidak menentu. Apabila musim panas tiba, Rashford akan memasuki tahun terakhir  perjanjiannya di Man United.

Menurut  laporan The Sun, bintang United berusia 25 tahun itu tertangguh untuk menulis pen di atas kertas sehingga pemilik kelab baharu disahkan.

Rashford telah ditawarkan gaji mingguan yang akan menyaksikan dia sejajar dengan golongan berpendapatan tinggi di kelab walaupun angka itu mungkin meningkat lebih tinggi jika pemilik baharu kaya dengan wang tunai, seperti bidaan Qatar, misalnya.

Jika United enggan membayar melalui bumbung untuk menandatangani Rashford, tidak hairanlah untuk mendengar bahawa beberapa kelab terkemuka Eropah akan cuba menarik perhatian pemain Inggeris itu dengan perpindahan percuma..

Pada penghujung hari, saya fikir United akan menyelesaikan perjanjian untuk Rashford. Pemain itu selesa di Manchester, bermain untuk kelab yang dia sokong semasa kecil. Berpasangan dengan fakta bahawa dia terus meningkat di bawah Ten Hag dan ia benar-benar terasa seperti perlawanan yang baik..

Sudah pasti, United akan memerlukan satu sen yang besar untuk menyelesaikan perjanjian itu, walaupun mereka akan marah untuk mempertimbangkan untuk membiarkannya pergi pada peringkat kariernya ini.

Sumber : Man Utd News / Old Trafford Faithful

Lain-Lain Artikel

Jersi Terbaru Manchester United

Lain-Lain Artikel

Galeri Gambar