Berita Terkini

Ramalan Uncle Pat untuk Manchester Derby..

19098699 9ab4 42df A9d4 Abd5b47f839f

Bekas bintang Manchester United, Patrice Evra telah memberikan ramalannya untuk pertembungan derby hujung minggu antara Red Devils dan Manchester City.

Terdapat beberapa perlawanan yang menarik pada hujung minggu ini termasuk derby Manchester dan derby London Utara.

Patrice Evra, yang merupakan duta Betfair, telah memberikan ramalannya untuk perlawanan Liga Perdana kepada Metro UK

Bercakap mengenai Manchester United vs Manchester City, Evra berkata

“Kami boleh mencederakan City, saya tidak akan tidak menghormati City sama sekali tetapi saya fikir ia adalah perlawanan 50/50.”

“Tetapi kadangkala, jika City bermula dengan baik dan mendapatkan bola mereka dalam permainan, anda tahu ia akan menjadi hari yang panjang”

Evra percaya ia akan menjadi perlawanan yang sukar kerana kedua-dua pasukan berada dalam prestasi yang baik. Beliau menyebut lagi

“City adalah pasukan yang sangat kuat dan ia adalah ujian besar untuk kami. Sukar untuk diramalkan, Mahrez teruja untuk City pada masa ini. Ia adalah perlawanan derby jadi saya tidak menjangkakan skor yang besar”

“Saya boleh melihat ia akan menjadi 2-1 kepada United tetapi juga ia tidak akan mengejutkan untuk melihat City menang ia boleh pergi apa cara sekalipun.  Ia tidak boleh seperti perlawanan lepas, mereka perlu belajar daripada itu.  Ramalan 2 -1.”

Sumber : Sportskeeda

Lain-Lain Artikel