Peraduan Teka Skor

Syarat-syarat Peraduan

Bersempena perlawanan akhir Liga Europa musim 20/21 menentang #Villarreal pada Khamis, 27 MEI 2021 jam 03:00 pagi (waktu Malaysia), #BMU berbesar hati untuk meneruskan peraduan #TekaSkor dengan memberikan hadiah istimewa kepada pembaca setia BMU.

Hadiah menarik untuk final kali ini berupa #JersiManchesterUnited Home 2020/2021 Original berserta nameset Cavani 7 untuk sesiapa yang berjaya meneka dengan TEPAT sebelum sepak mula perlawanan. Hadiah tambahan Topi untuk pemenang. 2 hadiah ini akan dimenangi oleh pemenang menerusi undian https://wheelofnames.com

Langkah-langkah untuk menyertai peraduan ini seperti berikut:

 1. 🔴Teka keputusan perlawanan di antara
  MANCHESTER UNITED LAWAN VILLAREAL di https://www.bmumalaysia.com/peraduan-teka-skor/
 2. 🔴Teka penjaring gol pada perlawanan tersebut
 3. 🔴Like Buletin Manchester United (BMU) dan Nmz Garage Autoparts https://www.facebook.com/NmzGarageAutoparts/
 4. 🔴Kongsi (Share) post ini pada FB anda dan setkan #PUBLIC. Jika anda tidak ikuti syarat ini maka kemenangan akan terbatal.
 5. 🔴#Tag 3 rakan 👌 peminat Manchester United anda pada post yang telah di kongsi pada FB anda. (penyertaan terbatal jika tidak mengikuti kesemua syarat)

Syarat-syarat tambahan:

 1. ⏩Boleh teka #sekali ☝sahaja, sekiranya lebih dari sekali, automatik penyertaan anda akan dibatalkan.
 2. Penyertaan yang tidak mengikuti langkah-langkah di atas akan dibatalkan. (Pastikan hanya jawab keputusan perlawanan dan nama penjaring gol perlawanan)
 3. Penyertaan ‘Teka Skor BMU’ #tamat 🕚 sejam sebelum sepak mula perlawanan bermula iaitu pada jam 11.30 malam ini.
 4. Pengikut (Follower) yang berada di Malaysia sahaja.
 5. 2 orang Pemenang sahaja akan dipilih berdasarkan teka skor PERTAMA yang TEPAT dan penjaring gol pertama bagi pasukan United dengan TEPAT. Jika lebih pemenang, kami akan buat undian di antara nama pemenang-pemenang tersebut.
 6. Sekiranya keputusan perlawanan berakhir dengan 0 – 0, tiada pemenang akan diumumkan dan hadiah akan dibawa ke peraduan teka skor seterusnya.
 7. Pemenang akan #diumum selewat-lewatnya 72jam selepas tamat perlawanan. Sila PM kami dengan kadar segera pada inbox BMU sekiranya anda adalah pemenangnya.
 8. Sekiranya pihak pemenang #gagal untuk menghubungi pihak BMU dalam tempoh 3 HARI 👌 selepas keputusan pemenang diumumkan, hadiah akan dibawa ke peraduan teka skor seterusnya.

⚽ Selamat mencuba dan meneka semua!

Hadiah ini adalah tajaan khas daripada Nmz Garage & Autoparts dan Kelab Peminat Buletin Manchester United (BMU MALAYSIA)

✅ Fb page/IG : Nmz Garage Autoparts
( https://www.facebook.com/NmzGarageAutoparts/ )

#BMU #GGMU #MUFC #nmzgarageautoparts

hadiah1
hadiah2

Peraduan Teka Skor pada minggu ini telah tamat. Terima kasih kepada yang berjaya menyertainya. Kami mengucapkan ribuan terima kasih kerana memberi sokongan. Kita berjumpa pada peraduan akan datang