Peraduan Teka Skor – 1st Malaysia Clear Protein Drink

0

‘The Best Protein Drink You Ever Tested’ 

Pengambilan Protein Semudah A B C ! Buka dan Minum Terus Dapat Protein, Mudahnya dan Sedap Pula tu! MEMPERKENALKAN All-New #OPIPROTEINDRINK berkonsepkan Protein On-The-Go yang Clear pertama di Malaysia. OPI Protein Drink Mengandungi:

 • 500mL per Bottle
 • 16 g PROTEIN
 • 3.5 g BCAA
 • Tiada Laktos (Sesuai untuk golongan lactose intolerance)
 • Sugar-Free, Fat-Free
 • 85 Kalori SAHAJA
 • Clear Protein Drink Sedia untuk Diminum Seperti Jus buah-buahan/yogurt Drink yang refreshing
 • Lengkap dengan sijil halal dan GMP
 • Kajian menunjukkan seorang dewasa perlu ambil 65g-90g protein harian dan seorang aktif bersukan perlu mengambil 120g-150g protein SEHARI kerana 25% badan kita adalah dari protein! Banyak tu !
 • Bila lagi nak capai impian kelihatan lebih kacak dan cantik dalam masa yang sama lebih sihat dengan pengurangan pengambilan gula dan cukupkan pengambilan protein dalam nutirisi harian!

Peraduan-Teka-Skor---1st-Malaysia-Clear-Protein-Drink

Bersempena dengan perlawanan Spurs menentang Man United, Opi Protein Drink akan menaja hadiah khas penyertaan untuk Peraduan Teka Skor BMU hanya sah menerusi link di ini https://www.bmumalaysia.com/peraduan-teka-skor/. Penyertaan diruang komen tidak akan dilayan harap maklum.

Langkah-langkah untuk menyertai peraduan ini adalah seperti berikut:

 1. Kongsi (Share) artikel/cerita di Facebook BMU ke wall Facebook anda sebelum perlawanan bermula. Jika anda tidak ikuti syarat ini maka kemenangan akan terbatal.
 2. Boleh teka sekali sahaja.
 3. Sila pastikan anda menjawab soalan yang disediakan dengan betul.
 4. Pengikut (Follower) yang berada di Malaysia sahaja.
 5. Penyertaan ‘Teka Skor BMU’ tamat tepat pada 1 jam sebelum sepak mula perlawanan bermula. Selepas pada waktu ini tidak akan dilayan.
 6. Seorang Pemenang sahaja akan dipilih berdasarkan teka skor PERTAMA yang TEPAT dan penjaring gol pertama bagi pasukan United dengan TEPAT. Jika ada 2 atau lebih pemenang, kami akan buat undian di antara nama pemenang-pemenang tersebut.
 7. Sekiranya keputusan perlawanan berakhir dengan 0 – 0, tiada pemenang akan diumumkan dan hadiah akan dibawa ke peraduan teka skor seterusnya.
 8. Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya 72jam selepas tamat perlawanan. Keputusan adalah muktamad.

Selamat mencuba dan meneka semua! Hadiah ini adalah tajaan khas daripada OPI PROTEIN DRINK

Anda boleh like dan follow page https://www.facebook.com/OPIPROTEIN

 

- Advertisement -