Berita Terkini

Paul Scholes memilih Rashford pemain terbaik United setakat ini..

F7d82170 8968 4e35 94a2 5c3d09a4c666

Legenda Manchester United Paul Scholes berkata Marcus Rashford telah menjadi pemain cemerlang United setakat ini pada 2022/23.

Scholes memberikan keputusannya selepas dua gol Rashford menentang Wales di Piala Dunia, di mana dia membantu England layak ke pusingan 16 sebagai pemenang Kumpulan B.

Rashford adalah penjaring terbanyak United di bawah Erik ten Hag, dengan lapan gol dalam semua pertandingan, dan Scholes telah membuat penilaian mengenai persembahannya musim ini semasa bercakap kepada media kelab

“Saya akan pergi untuk Marcus, ” kata Scholes.

“Saya rasa dia telah mengubahnya. Dia mengalami 18 bulan yang sukar tetapi saya rasa dia kelihatan sangat berbahaya musim ini. Mudah-mudahan dia dapat meneruskannya sedikit dengan England juga, dengan minit yang dia bermain.”

“Mudah-mudahan dia boleh kembali dan mempunyai penghujung musim yang benar-benar kuat juga.”

Rashford akhirnya kelihatan menikmati bola sepaknya di bawah kendalian Erik ten Hag dan dia meneruskan prestasi cemerlangnya di pentas antarabangsa.

Dia sudah mempunyai tiga gol untuk namanya di Piala Dunia dan sepatutnya berada dalam barisan Gareth Southgate untuk menentang Senegal dalam pusingan 16 terakhir.

 

sumber : Stretty News

Lain-Lain Artikel