Berita Terkini

Paul Ince kagum Erik Ten Hag menaikkan semula standard United

02ca95b9 57be 464d 9983 4b7c7a5cd14d

Bos Reading Paul Ince telah mendedahkan dia berharap untuk mengambil beberapa idea daripada bercakap dengan Erik ten Hag selepas pertembungan pusingan keempat Piala FA Sabtu.

Reading, yang menduduki tempat ke-14 dalam carta Championship, bertandang ke Old Trafford untuk menentang Manchester United pimpinan Ten Hag dengan tempat ke pusingan kelima Piala FA untuk direbut.

Ince, bekas pemain tengah untuk The Reds, akan berpeluang mencabar pemenang Eredivisie tiga kali itu.

Erik Ten Hag akan berusaha untuk mengekalkan rekod 100%nya dalam perlawanan piala domestik England selepas menewaskan Nottingham Forest dalam separuh akhir pertama.

Ince berkata: “[David] Moyes tidak pernah benar-benar mempunyai peluang dan dengan [Louis] van Gaal dan [Jose] Mourinho – anda akan mengharapkan mereka menutup Liverpool dan City.

“Tetapi sekarang, melihat Ten Hag, dia hebat.  Mereka belum ada tetapi sekurang-kurangnya peminat dapat melihat ada masa depan yang akan datang.”

Nampaknya Ten Hag telah menaikkan standard m di sana.  Dia membawa masuk pemain yang betul dan saya rasa dia akan sampai ke sana.

“Mereka menggelegak dengan baik.  Adalah penting untuk mempunyai kestabilan, anda tidak boleh terus memotong dan menukar pengurus.”

Pengurus berusia 55 tahun itu berdepan Red Devils dua kali apabila dia mengendalikan Blackburn Rovers dan Ince tewas kedua-dua kali kepada bekas pengurusnya Sir Alex Ferguson.

Walaupun Ince tidak sabar untuk cuba memperdayakan Ten Hag, dia juga berharap untuk mendapatkan lebih banyak maklumat dan pengetahuan daripada pengurus berusia 52 tahun itu selepas pertarungan itu.

Sumber : United In Focus

Lain-Lain Artikel