Berita Terkini

Mesej Garnacho jelas tanda kekecewaan

90cf52c6 3eb2 4338 A717 E6ad852de761

Pemain muda Manchester United, Alejandro Garnacho telah menghantar mesej samar melalui media sosial berikutan prestasinya menentang Leeds United.

United menjaringkan dua gol dalam masa lapan minit untuk memastikan mereka berkongsi mata ketika menentang pesaing lama mereka.

Leeds kelihatan berada di landasan untuk kemenangan di Old Trafford dan berada dalam kawalan tetapi gol daripada Marcus Rashford dan Jadon Sancho mengubah kedudukan mereka.

The Red Devils berada dalam kebanyakan bahagian permainan yang lemah dan tidak mempunyai kawalan dan imaginasi yang ditunjukkan di bawah Erik ten Hag.

Khususnya, Garnacho dan Wout Weghorst lemah dalam serangan.

Garnacho telah dirompak beberapa kali dan pemain Argentina itu telah bergelut untuk membuat sebarang impak yang bermakna.

Beberapa percubaan menyerang United telah mengecewakannya dan pemain sayap muda itu juga tidak hebat dalam bahagian pertahanan.

Kedua-dua Garnacho dan Weghorst telah diganti tidak lama sebelum tanda sejam dan masing-masing digantikan oleh Facundo Pellistri dan Sancho.

Sancho dan Pellistri membuat perubahan dan mereka membantu mencetuskan kebangkitan United.

Garnacho telah menjadi subjek beberapa kritikan daripada beberapa bahagian pangkalan peminat, dengan ramai yang mengambil isu dengan persembahannya yang di bawah par.

Pemain berusia 19 tahun itu menulis di Instagramnya selepas permainan, “Jika anda tidak faham apa yang berlaku, ingat bahawa Tuhan yang mengawal.”

“Saya percaya rancangan yang awak ada ada untuk saya.”

Dia menyiarkan mesej itu bersama gambarnya yang kelihatan kecewa dan rebah ke tanah selepas peluangnya terlepas apabila dia sudah melepasi Islan Meslier tetapi gagal menjaringkan gol.Β  Rembatannya berjaya ditolak oleh Max Wober di atas garisan.

Sumber : Man Utd News / The People Person

Lain-Lain Artikel

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Buletin Manchester United
Buletin Manchester United

Buletin Manchester United

244

Page rasmi untuk Kelab Peminat Buletin Manchester United (BMU) dan page bahasa Malaysia no 1

| BMU - Petikan Kata |

Sir Jim Ratcliffe bercakap kepada MUTV:

Saya sudah mempunyai banyak wang daripada industri minyak dan gas, jadi tidak perlu mencari lebih banyak wang daripada Manchester United. Ini bukan pelaburan kewangan.

Niat murni saya adalah untuk mengembalikan kelab ini ke era kegemilangan mereka.

#BMU02 #BMU #GGMU #MUFC πŸ’ͺπŸ»πŸ”΄

| BMU - Petikan Kata |

Sir Jim Ratcliffe bercakap kepada MUTV:

"Saya sudah mempunyai banyak wang daripada industri minyak dan gas, jadi tidak perlu mencari lebih banyak wang daripada Manchester United. Ini bukan pelaburan kewangan."

"Niat murni saya adalah untuk mengembalikan kelab ini ke era kegemilangan mereka."

#BMU02 #BMU #GGMU #MUFC πŸ’ͺπŸ»πŸ”΄
... See MoreSee Less

4 hours ago

87 CommentsComment on Facebook

Good Luck Sir!

Mantap!

Sheikh Jassim is watching....

Buktikan dulu ye..

Nak jugak sheikh jassim!!!😭😭

Semoga berjaya mengembalikan kegemilangan MU..GGMU

Yg ni yg kita nak dengar ..

Mantap. Kasi cepat kick out the Glazers

Keluarga Glazer tersenyum riang membaca petikan kenyataan Sir Jim Ratcliffe.

Tunggu dan lihat..

abg jual burger ke?

Muka ada sinyum. Moga ada manyis-manyis

x kesah la apa tujuan dia nk jadi owner yg penting ada kemajuan utk kelab

Pakcik muka tenung.. Cm tgh usha bini fred... πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ Sejak fred dh blah... Xdpt tgk lg.. Makcik lawa... Shiera Zack

Mantap pak abu

Cantik mabapeee

Semoga dia dpt tendang glazer family secepat mungkin..

Aku taknak puji dulu.

Mantap boss..

in SJR we trust πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”΄πŸ”΄

Haha padu menganjing co owner glazers.

Terbaik SJR , ✨

Fairuz Yusof paduuu

Baca boleh , percaya jgn..bukti kn bos

Kasi settle hutang kelab la

Load More

| BMU - Informasi Semasa |

Kenyataan kelab: Luke Shaw telah mengalami kecederaan otot dan akan diketepikan untuk tempoh yang panjang. Pemeriksaan lanjutan masih diperlukan untuk menentukan tahap sebenar kecederaan itu, tetapi kami menjangkakan beliau akan diketepikan selama beberapa bulan. #MUFC

πŸ’”

#BMU02 #BMU #GGMU

| BMU - Informasi Semasa |

Kenyataan kelab: "Luke Shaw telah mengalami kecederaan otot dan akan diketepikan untuk tempoh yang panjang. Pemeriksaan lanjutan masih diperlukan untuk menentukan tahap sebenar kecederaan itu, tetapi kami menjangkakan beliau akan diketepikan selama beberapa bulan." #MUFC

πŸ’”

#BMU02 #BMU #GGMU
... See MoreSee Less

14 hours ago

68 CommentsComment on Facebook

smga Luke Shaw cpt sembuh sepenuhnya&sgla urusan sentiasa dipermudahkan&dilindungi ALLAH S.W.T ... Aamiin Aamiin Aamiin Ya Rabbal Aalamiin

Tampal saja guna daun tembaga suasa 😁

Ambik Nuno mendes jela muda dan bagus

Admin..kenyataan lengkap SJR bila nak share..?

Fauzan Othman jem

Jual kat arab

Yang mana kaca tu boleh dah dibersihkan

Jual je shaw ni. Kaki dia pernah luka parah. Mmg susah nak recover lg. better asah bakat anthony atau martial jadi left back. Mana tahu martial boleh tackle macam asnawi

kehilangan besar , shaw ni pair dgn rashford belah kiri tu memang jadi ..beza cara MU main kalau tkde dia dgn martinez

Jual la bah ni , ckup lama sudah

Dah leh cari next lb baru dah

Tisuu

Aku rasa jadi mcm Phil Jones ni karang. Hamstring injury bila berulang mmg susah nk kembali ke prestasi asal

Masa ada Sergio reguilon, tak nak sambung .. kan dah rugi

Antara LB terbaik yang MU & England pernah ada, tapi kaca la pula. So nak tak nak, musim baru nanti Shaw bukan lagi first choice LB. Harap scout MU boleh try usha pemain LB Bayer Leverkusen, Alejandro Grimaldo. Ada potensi tu.

Kesian squad MU. Tak pernah nak ada lama complete first 11 players. Pening jd ETH.

ahh sudahh

Grimaldo alphonso in

kesian shaw... tgk2 game sebelum ini... midfield dan forward laa flop yg byk buat silap , xpasal kene counter, shaw yg ambik risiko kejar dan bentes

Semakin ramai la player kaca dla. Squad 🀧

Harry Amass in

Masalah pada pasukan perubatan kelab. Pemain dapat kecederaan berulang. Kena pada pemain utama. Amat rugi sebenarnya🀦‍♂️

Kesilapan pulang kan regulion awal membawa padah.*msti ada yg ckp regulion lebih kurang jgk nnt*.pggl bdk2 loan tu la blik

Injury prone dia ni sejak patah kaki dulu

Azwan Shah adakah kita akan port gua lagi πŸ₯Ί

Load More