Berita Terkini

Media Sosial dihujani sokongan terhadap Pellistri

Image 2023 11 18 061758861

Walaupun bukan pemain utama ketika berada di Manchester United selepas kembalinya Antony, Facundo Pellistri tetap penting untuk negaranya.

Media sosial adalah tempat di mana peminat mengutarakan pandangan mereka tentang persembahan Pellistri untuk Uruguay. Peminat memberikan mesej yang jelas kepada Ten Hag.

Salah seorang penyokong United menulis mesej kepada Ten Hag di X, berkata: “Erik, harap anda melihat perbezaan antara Antony dan Pellistri, berikan lebih banyak masa bermain kepada bintang saya.”

Perasaan ini kemudian dikongsi oleh orang lain yang menulis bahawa Pellistri adalah “seorang pemuda yang memerlukan lebih banyak peluang bersama United.”

Seorang peminat kemudian memberikan reaksi bahawa Pellistri sebenarnya adalah pemain sayap kanan terbaik United: “Dia perlu mula mendapatkan permainan di United. Mudah, rajin bekerja +  pemain sayap terbaik kami di United ketika ini.”

Selepas perlawanan, diketahui bahawa Pellistri telah menyelesaikan dribble paling banyak dalam permainan tersebut, yang menyebabkan reaksi ini: “Paling banyak dribble dalam perlawanan menentang juara dunia yang mempunyai THE Lionel Messi. Facu kini berada setanding pemain-pemain elit.”

 

Lain-Lain Artikel