Berita Terkini

Media Sosial dihujani sokongan terhadap Pellistri

Image 2023 11 18 061758861

Walaupun bukan pemain utama ketika berada di Manchester United selepas kembalinya Antony, Facundo Pellistri tetap penting untuk negaranya.

Media sosial adalah tempat di mana peminat mengutarakan pandangan mereka tentang persembahan Pellistri untuk Uruguay. Peminat memberikan mesej yang jelas kepada Ten Hag.

Salah seorang penyokong United menulis mesej kepada Ten Hag di X, berkata: “Erik, harap anda melihat perbezaan antara Antony dan Pellistri, berikan lebih banyak masa bermain kepada bintang saya.”

Perasaan ini kemudian dikongsi oleh orang lain yang menulis bahawa Pellistri adalah “seorang pemuda yang memerlukan lebih banyak peluang bersama United.”

Seorang peminat kemudian memberikan reaksi bahawa Pellistri sebenarnya adalah pemain sayap kanan terbaik United: “Dia perlu mula mendapatkan permainan di United. Mudah, rajin bekerja +  pemain sayap terbaik kami di United ketika ini.”

Selepas perlawanan, diketahui bahawa Pellistri telah menyelesaikan dribble paling banyak dalam permainan tersebut, yang menyebabkan reaksi ini: “Paling banyak dribble dalam perlawanan menentang juara dunia yang mempunyai THE Lionel Messi. Facu kini berada setanding pemain-pemain elit.”

 

Lain-Lain Artikel

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Buletin Manchester United
Buletin Manchester United

Buletin Manchester United

245

Page rasmi untuk Kelab Peminat Buletin Manchester United (BMU) dan page bahasa Malaysia no 1

[BMU - PIALA FA EMIRATES]

Separuh Akhir 

Coventry City 3
(Simms 71 OHare 79 Wright 90+5 pen.)

Manchester United 3
(McTominay 23 Maguire 45+1 Fernandes 59)

United menang penentuan sepakan penalti 4-2.

United layak ke perlawanan akhir! Tahniah United!

Komen anda dengan keseluruhan persembahan pemain-pemain United dalam perlawanan sebentar tadi.

Siapakah pemain terbaik United dalam perlawanan sebentar tadi?

p/s: Kemenangan yang cukup sukar buat United. Pujian buat Coventry City yang bangkit dengan penuh keajaiban. Fokus United untuk perlawanan seterusnya dan perbaiki segala kelemahan dan kekurangan! 💪👊

#GGMU! 

#BMU06

[BMU - PIALA FA EMIRATES]

Separuh Akhir

Coventry City 3
(Simms 71' O'Hare 79' Wright 90'+5 pen.)

Manchester United 3
(McTominay 23' Maguire 45'+1 Fernandes 59')

United menang penentuan sepakan penalti 4-2.

United layak ke perlawanan akhir! Tahniah United!

Komen anda dengan keseluruhan persembahan pemain-pemain United dalam perlawanan sebentar tadi.

Siapakah pemain terbaik United dalam perlawanan sebentar tadi?

p/s: Kemenangan yang cukup sukar buat United. Pujian buat Coventry City yang bangkit dengan penuh keajaiban. Fokus United untuk perlawanan seterusnya dan perbaiki segala kelemahan dan kekurangan! 💪👊

#GGMU!

#BMU06
... See MoreSee Less

7 hours ago

289 CommentsComment on Facebook

Syukur Alhamdulillah kita menang. Kita buat lagi. Silap sikit percaturan. Apa-apa bola itu bulat. Tiada yang mustahil.

Harap adalah player yang sengaja atau Tak sengaja taji kaki raspod time training .. dia dengan ten hag dua2 boleh out buat team sendiri ..

dh menang penalti, xde sorang pun pergi kerumun kt Hojlund/Onana. Prgi kt fans pun jalan sedih mcm kalah. Mmg ada majlis kematian ke tadi ? 😑

Load More

Coventry City 3 - 3 Manchester United
(Sepakan penalti 2 - 4)

RASMUS HØJLUND menyempurnakan sepakan penalti baik untuk membawa United ke perlawanan akhir!!!
... See MoreSee Less

7 hours ago

437 CommentsComment on Facebook

ETH mmg saje main kan perasaan dak2 lipop

Tahniah Coventry... Anda sememangnya layak menang👍

Harga tiket semi final mahal min, rugilah main 90minit je. Berbaloilah kedua penyokong yang hadir dapat tengok gol comeback 🤣🤣

Load More