Berita Terkini

Masa semakin suntuk buat Van De Beek – Mikael Silvestre

A4a89d4f D18d 416d B4ee Ca975fb61feb

Masa semakin suntuk untuk Donny van de Beek. Pemain antarabangsa Belanda itu gagal mempamerkan aksi cemerlang di Man United berikutan perpindahannya dari Ajax pada 2020

Bekas pertahanan Manchester United, Mikael Silvestre mendakwa Donny van de Beek mempunyai enam bulan untuk menyelamatkan karier Manchester United

Menurut Manchester Evening News , Silvestre berkata:

“Malangnya kami tidak melihat perubahan untuk Donny van de Beek. Dia tidak mempunyai banyak peluang untuk bermula. Kami tidak melihat pemain yang dia pernah berada di Ajax.”

“Jika tidak dalam tempoh lima hingga enam bulan akan datang, sehingga akhir musim, maka perlu ada perubahan. Ya, terdapat banyak permainan yang akan datang jadi akan ada keperluan untuk pemain baru.”

“Kami menjangkakan dia datang dari bangku simpanan dan merebut peluang. Sukar apabila anda tidak mempunyai larian permainan. Mari kita tunggu dan lihat Donny van de Beek.”

la juga tidak baik untuk karier Van de Beek untuk kekal di United. Kini dia benar-benar terkeluar daripada skuad Belanda selepas beberapa kali diabaikan oleh Louis van Gaal.

Ramai yang menyangka Van de Beek ‘akhirnya mendapat peluang’ untuk membuktikan dirinya di United musim ini. Kami terpaksa mendengar pakar mengkritik Ole Gunnar Solskjaer kerana tidak menggunakan dia dengan betul pada masa lalu, tetapi nampakya Erik ten Hag tahu betul bagaimana untuk mendapatkan pemain tengah Belanda itu untuk bermain.

Semua orang sejak itu mengetahui bahawa Van de Beek sememangnya tidak bersedia. Sama ada Ten Hag di tempat duduk atau orang lain, ini bukan jenis pemain yang anda masukkan ke bahagian tengah United jika anda merancang untuk memenangi perlawanan bola sepak.

Sumber : Stretty News

Lain-Lain Artikel