Maguire memulakan tugas sebagai ejen Sancho

0

Jadon Sancho dilihat begitu sibuk dengan persediaan England untuk perlawanan kedua kempen Euro 2020. Ini bermakna dia berkemungkinaan akan diturunkan untuk perlawanan kedua.

Sancho dan Rashford merupakan rakan baik. Rashford pada sebelum ini pernah berkongsi di media sosialnya gambar mereka berlatih bersama. Keakraban mereka berdua menjadikan gosip perpindahan Sancho semakin rancak.

Kini tugas tersebut di ambil alih oleh kapten pasukan Man United, Harry Maguire.

Maguire ada berkongsi gambar di media sosialnya. Dia sedang berlatih bersama Sancho dalam sesi latihan semalam. Dia kemudian telah ‘tag’ nama sancho dan memerahkannya nama tersebut. Ia memberikan seribu makna.

Perbincangan di antara Man United dan Brussia Dortmund masih lagi berlangsung. Nilai yang di tawarkan United di tolak oleh Dortmund. Belum ada kata putus mengenai perbincangan baru dan berkemungkinan bersambung selepas Euro 2020.

Dortmund juga dilaporkan sedang memantau pemain muda Belanda, Donyell Malen dari PSV. Jika bernar berita ini, Dortmund pasti akan melepaskan Sancho kepada United.

Dortmund, Rashford dan Maguire dijangka diturunkan pada perlawanan kedua England selepas tidak terpilih dalam kesebelasan utama England ketika menentang Croatia.

- Advertisement -