Berita Terkini

Kaedah Erik Ten Hag meningkatkan keyakinan dan permainan United – Victor Lindelof

7ff71cda 2ae0 4393 Bfb8 E24bda056e1c

Pemain pertahanan United Victor Lindelof berkata keyakinan pemain untuk pasukan ketika ini telah banyak meningkatkan keputusan yang diraih..

Ketua pasukan antarabangsa Sweden itu telah menyifatkan bahawa pengurus Erik Ten Hag memberikan impak yang baik kepada pasukan. Kaedah latihan dan corak permainan mereka memberikan satu perubahan ketara..

Lindelof antara pemain pertahanan United yang bersaing merebut tempat dibarisan belakang United. Kehadiran Martinez benar-benar membawa perubahan pasukan dan senarai pemain belakang dalam kesebelasan utama

Namun Lindelof tetap bersedia untuk mendapatkan minit permainan. Dengan kehadiran semula Maguire persaingan dua pertahanan ini boleh memberi manfaat buat pasukan kerana pemain akan sentiasa mahukan beri yang terbaik

“Pengurus memberitahu kami untuk percaya pada diri sendiri, untuk mengekalkan bola, bermain pada kelajuan tinggi dan banyak berlari”

“Keyakinan meningkat dengan keputusan dan kami perlu meneruskan dengan cara ini. Permintaan sangat tinggi.”

Lindelof mengatakan di United jika anda tidak bermain, pemain lain akan bersedia merampas tempat anda

“Dalam kelab seperti ini, anda perlu bermain kerana jika anda tidak bermain, kita semua tahu bahawa pemain lain bersedia untuk menggantikan anda.”

Selain itu dia memuji pemain tengah United Casemiro dan menyifatkan pemain itu sangat hebat bermain di tengah. Dia mengawal tengah cukup baik dan tahu bagaimana membaca permainan

“Casemiro memenangi bola, dia tahu bagaimana untuk mengekalkannya, dia tahu bagaimana untuk menghantar dengan baik. Ia bagus untuk mempunyai pemain seperti dia bermain di hadapan pertahanan kerana dia seorang pemain yang sangat bijak.”

“Dia tahu bagaimana untuk membaca permainan. Dia seorang pemain yang hebat dan juga seorang yang hebat. bagus. Dia mempunyai banyak kualiti, daripada mentalitinya, gaya permainannya, kepada semangat juangnya. Dia sentiasa mengutamakan kepentingan pasukan.”

Lain-Lain Artikel