Berita Terkini

Juan Pablo Sorin beri reaksi sambutan penyokong United untuk Martinez..

4fae3e52 27aa 4005 B117 E42e97a0560f

Pemain pertahanan Man United Lisandro Martinez diberi sambutan wira apabila dia dipersembahkan di Old Trafford pada malam Selasa untuk penampilan pertamanya di stadium itu sejak Piala Dunia

Martinez berjalan ke dalam padang dengan memakai pingat pemenang Piala Dunianya, diperoleh dengan bermain 301 minit untuk Argentina pada kejohanan di Qatar.

Bek tengah itu sudah pun menjadi kegemaran peminat di Manchester United selepas persembahan komitednya selepas perpindahan musim panas dari Ajax, dan penyokong berminat untuk menunjukkan yang dia di kagumi.

Bendera Argentina yang besar telah dikibarkan di Old Trafford dengan sebilah pisau daging bergambar di atasnya, satu penghormatan kepada nama panggilan Martinez.

Ia adalah sambutan yang hebat untuk Lisandro Martinez di Old Trafford, dalam satu perlawanan yang menyaksikan dia turun dari bangku simpanan untuk beberapa minit terakhir untuk kembali beraksi.

Pemain pertahanan itu sangat menghargai isyarat daripada kedua-dua kelab itu sendiri dan peminat untuk mengalu-alukannya kembali.

Tiada kata-kata… ❤️ Terima kasih kepada Old Trafford, rakan sepasukan saya dan kakitangan untuk sambutan yang menakjubkan ini. ???? Terasa seronok untuk kembali & menang!”

Rakan sekerja Martinez dari Argentina juga kagum, dengan bekas rakan sepasukan dan kenalan menghubunginya sebagai maklum balas.

Bekas pemain antarabangsa Argentina dan bintang Piala Dunia, Juan Pablo Sorin adalah antara yang memberi respons kepada pertahanan Manchester United itu.

Sorin menulis: “TAHNIAH Lisandro atas cinta dan pengiktirafan yang anda perolehi dengan bola sepak + banyak personaliti dan perwatakan. Terima kasih atas kegembiraan yang tidak terhingga. Nikmati semuanya.”

Bekas rakan sepasukannya di Defensa y Justicia Nicolas Fernandez menulis:

“Alangkah baiknya saudara apa yang berlaku kepada anda, nikmatilah anda berhak mendapatnya.”

Bekas penyerang, Ignacio Scocco, yang pernah bekerja sebentar dengan Sunderland, mengulangi jawapan itu, dengan menulis: “Licha yang mengagumkan… Saya sangat gembira, anda layak mendapatnya.”

Pencapaiannya adalah kerja keras, dan sangat menggembirakan untuk mendapatkannya kembali. Jelas sekali betapa dia dipandang tinggi di tanah airnya, dan warga Argentina tidak syak lagi betapa penyokong Manchester United mengaguminya.

Sumber : United in Focus

Lain-Lain Artikel