Berita Terkini

Jadon Sanhco mungkin berpindah secara pinjaman Januari tahun depan

B0f71030 C1f5 4b27 B635 B9b59f9de431

Graeme Bailey menganggap Jadon Sancho boleh meninggalkan Manchester United secara pinjaman pada Januari untuk mendapatkan semula persembahan terbaiknya.

Pemain itu tiba di Old Trafford dari Borussia Dortmund dengan pemain yang berprofil tinggi, pada 2021 tetapi gagal menemui sentuhannya

Kedatangan Ten Hag pada musim panas ini belum cukup untuk memperbaiki keadaannya.

Pengurus Belanda itu baru-baru ini mendedahkan bahawa Sancho sedang berlatih secara berasingan untuk menemui semula bentuknya.

Bercakap kepada TEAMtalk, Bailey berkata pengurus Red Devils itu tetap yakin dapat mengembalikan pemain berusia 22 tahun itu ke tahap terbaiknya.

“Seperti yang dinyatakan, Erik Ten Hag fikir dia boleh mengembalikan Jadon Sancho ke tahap terbaiknya. Dia dan pasukannya, termasuk Steve McClaren, telah melakukan kerja yang hebat dengan Marcus Rashford. masih tidak mengetahui sama ada mereka boleh melakukan perkara yang sama walaupun di sini.

United mahu Sancho kembali ke tahap terbaiknya, walaupun dia agak ketinggalan sekarang ini,” kata Bailey.

Bagaimanapun, Bailey menambah bahawa potensi ketibaan Cody Gakpo di Old Trafford boleh merumitkan keadaan untuk Sancho.

“Satu lagi isu yang perlu dihadapi oleh Sancho adalah

kemungkinan kedatangan Cody Gakpo. Itu juga boleh menjejaskan masa depannya. Tetapi dari segi jualan yang akan berlaku, itu bukan permulaan mutlak.

Bagaimanapun, pinjaman yang saya boleh lihat dan mungkin kembali ke Bundesliga untuk mendapatkan semula keyakinannya. Tidak ada tempat di dunia, di mana dia dipandang lebih tinggi daripada di Jerman,” kata Bailey.

Sancho telah muncul 14 kali merentasi pertandingan musim ini untuk Manchester United, mencatatkan tiga gol dan satu assist.

Sumber : Sportskeeda

Lain-Lain Artikel