Berita Terkini

Fred boleh bertukar menjadi Ngolo Kante jika bermain bersama Casemiro.

Fred-boleh-bertukar-menjadi-Ngolo-Kante-jika-bermain-bersama-Casemiro.

Bercakap kepada laman web kelab United, Vickery bercakap mengenai ketibaan Casemiro dan mencadangkan dia boleh membantu Fred mencapai tahap baharu untuk United.

Dia berkata: “Dengan kekuatan tenaga yang dia [Fred] dapat, dia pasti dapat berlari ke hadapan lebih banyak dan saya mengharapkan Casemiro memudahkannya.”

“Mungkin ada persamaan dengan apa yang dilakukan oleh Thomas Tuchel dengan N’Golo Kante di Chelsea; daripada hanya memegang bola di bahagian tengah, dia meminta pemainnya berlari dengan bola, melakukan pertahanan dan mewujudkan ruang dengan cara itu.

“Saya fikir United boleh melakukan sesuatu yang serupa dengan Fred. Casemiro sudah mempunyai pemahaman yang baik dengannya dan anda tahu mana antara keduanya yang akan melakukan apabila Casemiro akan bertahan, Fred boleh naik dan kembali.

Perbandingan dengan Kante adalah optimistik di mana United bimbang, ia adalah senario kes terbaik yang kita akan sangat bernasib baik untuk melihat berlaku.

Namun anda hanya perlu melihat peningkatan luar biasa yang ditunjukkan oleh Scott McTominay dan Marcus Rashford dalam beberapa minggu kebelakangan ini, untuk melihat bahawa kakitangan kejurulatihan Erik ten Hag sudah menguruskan untuk membantu pemain United mencapai tahap yang baru.

Kesukaran untuk Fred ialah untuk memainkan peranan pilihannya, adalah disebabkan Ten Hag lebih gemar meletakkan Eriksen dalam kesebelasan utamanya. Kita dapat lihat perlawanan sebelum ini, dia gagal bermain disebabkan kekurangan minit permainan.

Fred benar-benar perlu berubah menjadi Kante 2..0 supaya jika peluangnya menggantikan Eriksen muncul.

Lain-Lain Artikel

Jersi Terbaru Manchester United

Lain-Lain Artikel

Galeri Gambar