Berita Terkini

Fabrizio Romano menilai peluang United dapatkan Ansu Fati dari Barca

466D7894-EA95-4DD4-8169-77B6DA0FAC32

Fabrizio Romano telah menilai peluang Manchester United untuk menandatangani bintang Barcelona, ​​Ansu Fati pada musim panas ini di tengah-tengah hubungan baik mereka dengan ejen Jorge Mendes.

Pemain berusia 20 tahun itu secara meluas dianggap sebagai salah seorang bakat muda terbaik dalam bola sepak dunia, tetapi dia telah bergelut untuk mewujudkan peranan permulaan di bawah pengurus Xavi Hernandez.

Sport baru-baru ini mendedahkan bahawa Fati tidak berpuas hati dengan masa permainannya yang terhad dan Romano percaya situasi pemain itu boleh dilihat semasa jendela perpindahan musim panas.

United masih belum menjalin hubungan langsung dengan Fati atau Barcelona tetapi wartawan berprofil tinggi itu percaya kelab itu boleh menyertai perlumbaan berikutan hubungan ‘terik’ mereka dengan ejen mereka.

Dia berkata di saluran YouTubenya:

“Man United mempunyai hubungan yang sangat baik dengan ejen mereka, dan itu boleh menjadi satu titik. Bagaimanapun, pada masa ini, tidak ada hubungan langsung dengan Ansu Fati atau dengan Barcelona. Tetapi yang pasti, ia adalah salah satu situasi untuk ditonton pada musim panas.”

Sumber : Man Utd News

Lain-Lain Artikel

Jersi Terbaru Manchester United

Lain-Lain Artikel

Galeri Gambar