Berita Terkini

Ejen Pau Torres dalam perancangan ke United untuk perbincangan

Ejen Pau Torres Dalam Perancangan Ke United Untuk Perbincangan

Menurut laporan akhbar di Sepanyol, ejen pemain pertahanan Villareal Pau Torres dijangka akan melakukan perjalanan ke United untuk mengadakan perbincangan dengan Manchester United pada minggu ini.

Torres merupakan nadi utama pertahanan pasukan Villareal dan Sepanyol sudi menerima tawaran bernilai 50 juta pound dari United. Walaupun jumlah pampasan bernilai 60 juta pound, namun sedikit perbezaan tersebut masih boleh menjadi rekod perpindahan keluar tertinggi dalah sejarah bola sepak pasukan tersebut.

Namun secara umumnya tiada tawaran secara rasmi dilakukan.

Pada musim lepas, Pau Torres telah menolakkan tawaran perpindahan ke Spurs disebabkan keinginannya bermain dalam saingan Piala Juara-Juara Eropah. Perkara itu amat penting bagi kariernya jika dibandingkan dengan nilai gaji yang ditawarkan.

Torres telah membantu barisan pertahanan Villareal sehingga layak ke separuh akhir pada kejohanan tersebut musim ini.

Namun pada musim ini Villareal berada dikedudukan ke 7 liga dan situasi tersebut menyebabkan mereka akan bermain dalam liga Europa COnference League pada musim hadapan.

Dengan pasukan Real Madrid sedang memberi perhatian untuk mendapatkan pemain baru di posisi lain, United merupakan pasukan tunggal yang dikatakan berminat dengan khidmatnya.

Walaupun United akan bermain di Europa League pada musim hadapan, Torres pasti akan teruja dengan bantuan dan sumbangan yang akan diberikannya pada musim ini jika bersama United. United kini dalam proses pembentukan semula pasukan yang baru di bawah bimbingan Ten Hag.

Lain-Lain Artikel

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Buletin Manchester United
Buletin Manchester United

Buletin Manchester United

244

Page rasmi untuk Kelab Peminat Buletin Manchester United (BMU) dan page bahasa Malaysia no 1

| BMU - Petikan Kata |

Sir Jim Ratcliffe bercakap kepada MUTV:

Saya sudah mempunyai banyak wang daripada industri minyak dan gas, jadi tidak perlu mencari lebih banyak wang daripada Manchester United. Ini bukan pelaburan kewangan.

Niat murni saya adalah untuk mengembalikan kelab ini ke era kegemilangan mereka.

#BMU02 #BMU #GGMU #MUFC πŸ’ͺπŸ»πŸ”΄

| BMU - Petikan Kata |

Sir Jim Ratcliffe bercakap kepada MUTV:

"Saya sudah mempunyai banyak wang daripada industri minyak dan gas, jadi tidak perlu mencari lebih banyak wang daripada Manchester United. Ini bukan pelaburan kewangan."

"Niat murni saya adalah untuk mengembalikan kelab ini ke era kegemilangan mereka."

#BMU02 #BMU #GGMU #MUFC πŸ’ͺπŸ»πŸ”΄
... See MoreSee Less

3 hours ago

81 CommentsComment on Facebook

Sheikh Jassim is watching....

Buktikan dulu ye..

Fairuz Yusof paduuu

Nak jugak sheikh jassim!!!😭😭

Good Luck Sir!

Mantap. Kasi cepat kick out the Glazers

Yg ni yg kita nak dengar ..

Keluarga Glazer tersenyum riang membaca petikan kenyataan Sir Jim Ratcliffe.

Semoga berjaya mengembalikan kegemilangan MU..GGMU

Semoga semua perancangan INEOS berjalan dengan lancar. Lambat atau cepat, progress kita itu yg kita mahu.

abg jual burger ke?

Pakcik muka tenung.. Cm tgh usha bini fred... πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ Sejak fred dh blah... Xdpt tgk lg.. Makcik lawa... Shiera Zack

Mantap pak abu

Cantik mabapeee

Semoga dia dpt tendang glazer family secepat mungkin..

Aku taknak puji dulu.

Mantap boss..

Jangan cakap saja. Kami pasukan nitizen memerhati stiap ayat yg dikeluarkn.

x kesah la apa tujuan dia nk jadi owner yg penting ada kemajuan utk kelab

in SJR we trust πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”΄πŸ”΄

Rindu Sheikh Jassim

Haha padu menganjing co owner glazers.

Kasi settle hutang kelab la

Klu niat DIA hanya Minat utk sukan trutama naikan blik manutd bguslah

Fuhhh...ayat die.....padu..........

Load More

| BMU - Informasi Semasa |

Kenyataan kelab: Luke Shaw telah mengalami kecederaan otot dan akan diketepikan untuk tempoh yang panjang. Pemeriksaan lanjutan masih diperlukan untuk menentukan tahap sebenar kecederaan itu, tetapi kami menjangkakan beliau akan diketepikan selama beberapa bulan. #MUFC

πŸ’”

#BMU02 #BMU #GGMU

| BMU - Informasi Semasa |

Kenyataan kelab: "Luke Shaw telah mengalami kecederaan otot dan akan diketepikan untuk tempoh yang panjang. Pemeriksaan lanjutan masih diperlukan untuk menentukan tahap sebenar kecederaan itu, tetapi kami menjangkakan beliau akan diketepikan selama beberapa bulan." #MUFC

πŸ’”

#BMU02 #BMU #GGMU
... See MoreSee Less

12 hours ago

68 CommentsComment on Facebook

smga Luke Shaw cpt sembuh sepenuhnya&sgla urusan sentiasa dipermudahkan&dilindungi ALLAH S.W.T ... Aamiin Aamiin Aamiin Ya Rabbal Aalamiin

Tampal saja guna daun tembaga suasa 😁

Ambik Nuno mendes jela muda dan bagus

Admin..kenyataan lengkap SJR bila nak share..?

Fauzan Othman jem

Jual kat arab

Yang mana kaca tu boleh dah dibersihkan

Jual je shaw ni. Kaki dia pernah luka parah. Mmg susah nak recover lg. better asah bakat anthony atau martial jadi left back. Mana tahu martial boleh tackle macam asnawi

kehilangan besar , shaw ni pair dgn rashford belah kiri tu memang jadi ..beza cara MU main kalau tkde dia dgn martinez

Jual la bah ni , ckup lama sudah

Dah leh cari next lb baru dah

Tisuu

Aku rasa jadi mcm Phil Jones ni karang. Hamstring injury bila berulang mmg susah nk kembali ke prestasi asal

Masa ada Sergio reguilon, tak nak sambung .. kan dah rugi

Antara LB terbaik yang MU & England pernah ada, tapi kaca la pula. So nak tak nak, musim baru nanti Shaw bukan lagi first choice LB. Harap scout MU boleh try usha pemain LB Bayer Leverkusen, Alejandro Grimaldo. Ada potensi tu.

Kesian squad MU. Tak pernah nak ada lama complete first 11 players. Pening jd ETH.

ahh sudahh

Semakin ramai la player kaca dla. Squad 🀧

Grimaldo alphonso in

kesian shaw... tgk2 game sebelum ini... midfield dan forward laa flop yg byk buat silap , xpasal kene counter, shaw yg ambik risiko kejar dan bentes

Harry Amass in

Masalah pada pasukan perubatan kelab. Pemain dapat kecederaan berulang. Kena pada pemain utama. Amat rugi sebenarnya🀦‍♂️

Kesilapan pulang kan regulion awal membawa padah.*msti ada yg ckp regulion lebih kurang jgk nnt*.pggl bdk2 loan tu la blik

Injury prone dia ni sejak patah kaki dulu

Azwan Shah adakah kita akan port gua lagi πŸ₯Ί

Load More