Berita Terkini

Dubravka kagum dengan layanan CR7

Dubravka-kagum-dengan-layanan-CR7

Dubravka berkata Cristiano Ronaldo adalah pemain pertama yang secara peribadi mengalu-alukan kehadirannya. Dubravka menjelaskan bagaimana dia berbual panjang dengan Cristiano Ronaldo.

Dia berkata: “Saya mempunyai perbualan panjang dengannya pada hari pertama. Kami berseronok sebelum latihan dan kemudian di gim. Dia bertanya tentang keluarga saya, di mana saya tinggal dan perkara biasa yang lain. Dan yang paling penting, dia mula bersenang-senang terlebih dahulu!”

“Saya tidak mahu kelihatan seperti peminat dan mengejarnya dengan segera, tetapi dia sangat baik untuk bercakap dengannya tentang apa-apa.”

Penjaga gol antarabangsa Slovakia itu juga bercakap mengenai kemudahan dan kehadirannya pada perpindahan ke Manchester United.

Beliau berkata: “Apabila tiada apa-apa yang rasmi lagi, paparazzi sudah bersedia di mana-mana. Apabila saya perlu mendapatkan kasut bola sepak saya dari kereta. Saya berlari keluar dari van hitam dan dua saat kemudian saya dikerumuni dengan kamera. Ia kadang-kadang memberikan saya tekanan.”

Dubravka masih belum membuat penampilan sulungnya, dengan David de Gea menjadi pilihan utama untuk perlawanan pembukaan Liga Europa Manchester United menentang Real Sociedad. Dia dijangka berada di bangku simpanan mungkin sekali lagi minggu ini ketika menentang Sheriff Tiraspol, dengan United dijangka membariskan pasukan yang mempunyai kekuatan penuh, tanpa perlawanan pada Ahad depan. Dubravka perlu menunggu peluangnya yang akan tiba.

Lain-Lain Artikel

Jersi Terbaru Manchester United

Lain-Lain Artikel

Galeri Gambar