“Donny ke England bukan untuk bermain dalam Piala Carabao” – Ejen de Beek.

0

Guido Albers (ejen Van de Beek): “Kedatangan Cristiano? Kami tahu ini adalah berita buruk bagi kami. Pogba bermain di sebelah kiri, dan dengan kedatangan Cristiano, itu bermaksud pemain tambahan di posisi tengah, dengan Pogba meninggalkan posisi kiri. ”

E-ltXVlXMAE9z8w

“Kami telah mengadakan perbincangan dengan Solskjær dan ahli lembaga pengarah. Kami mengambil inisiatif untuk mencari kelab dan pencarian kami berakhir di Everton. Kami telah membuka perbincangan dengan mereka. ”

“Pada hari Isnin malam (sebelum hari akhir jendela perpindahan ditutup) kami menerima panggilan dari Solskjær dan kelab yang memberitahu kami bahawa perpindahan tidak dapat dipastikan dan beliau harus melaporkan diri ke latihan keesokan harinya. ”

“Kami telah menyatakan bahawa Donny bukan pemain Carabao atau Piala FA, atau beliau hanya bermain di pertandingan Eropah. Donny pergi ke England untuk bermain di Liga Perdana Inggeris. ”

Manchester United v Everton - Pre-season Friendly

 

“Rundingan berjalan kali ini (dengan Solskjær) dibandingkan dengan musim panas lalu, semuanya jauh lebih jelas sekarang. Saya mempunyai harapan yang tinggi bahawa Donny mempunyai peluangnya sekarang. Donny bekerja sangat keras pada musim panas ini. Beliau hanya mempunyai tujuh hari cuti. Sepanjang musim panas beliau telah berlatih untuk berada dalam keadaan baik. Beliau betul-betul bersedia. “

- Advertisement -