Berita Terkini

Apa yang pemain Manchester United lakukan ini menjelang pra-musim musim panas

Apa Yang Pemain Manchester United Lakukan Ini Menjelang Pra Musim Musim Panas

Pemain Manchester United mempunyai peluang untuk berehat beberapa minggu lagi dari bola sepak bulan ini.

Walaupun pemain di kelab yang mewakili negara masing-masing kini bertugas di peringkat antarabangsa, skuad pemain United yang lain sedang bercuti. Erik ten Hag juga sedang berlibur sebelum kembalinya ke Manchester.

Ten Hag bukan satu-satunya orang yang menikmati istirahat. Pemain United baru-baru ini terbang ke seluruh dunia untuk bercuti sebelum pra-musim bermula pada 27 Jun, dan kami telah melihat dengan lebih dekat apa yang mereka lakukan di bawah.

Rashford

Marcus Rashford mengharungi musim yang sukar di United, menyumbang hanya lima gol dan dua membantu dalam 32 penampilan. Bekas pengurus sementara Ralf Rangnick tidak meminati peranan Rashford dalam mengetuai jentera serangan United, namum mempunyai peluang untuk menghidupkan semula kerjayanya di bawah Ten Hag.

Rashford berkongsi di laman sosial yang dia berlatih di luar negara di luar negara di gim minggu ini dan dia akan berusaha untuk membetulkan beberapa kesilapan baru nanti. Graduan akademi semakin suntuk dan tidak lama lagi akan menuju ke tahun akhir kontraknya, walaupun ada pilihan untuk tahun tambahan.

Jadon Sancho

Jadon Sancho mengalami serangan ‘tonsillitis’ pada akhir musim, yang bermaksud dia diketepikan untuk empat perlawanan terakhir Liga Perdana Inggeris. Walau bagaimanapun, dia telah menjalani pemulihan penuh dan dia telah dapat menikmati rehat pada ketika ini.

Pemain sayap itu telah melawat Paris, Perancis dan Montego Bay, Jamaica dalam beberapa minggu kebelakangan ini, tetapi dia jelas menjaga kecergasannya.

Sancho berkongsi video dirinya berlatih dengan basikal automatik semalam, sejenis peralatan yang sering digunakannya di Carrington.

Alex Telles

Rashford bertunang dengan teman wanita bulan lalu dan Alex Telles juga telah melangsungkan peraka itu kepada teman wanitanya. Telles kini sedang bercuti di Algarve, Portugal dan dia berkongsi kemas kini peribadi di media sosialnya.

Brandon Williams dan Anthony Elanga mengucapkan tahniah kepada Telles dalam komen tersebut.

Shola Shoretire

Shola Shoretire mempunyai masa depan yang cerah bersama United dan dia nampaknya kembali ke Manchester bersiap sedia untuk musim baru selepas menikmati rehat di Marbella, Sepanyol. Shoretire berkongsi gambar dirinya dengan beberapa peralatan petang semalam.

Pemain muda itu menyumbang lapan gol dan 10 bantuan dalam akademi musim lalu dan dia harus terlibat dalam pra-musim.

Kobbie Mainoo

Seorang lagi anak muda yang peminat United akan teruja, Kobbie Mainoo cemerlang dalam kempen Piala Belia FA United. Perkongsian Mainoo di tengah padang dengan Daniel Gore adalah kunci kejayaan Reds dalam pertandingan itu.

Ada kemungkinan bahawa Mainoo boleh dinaikkan pangkat ke U23 Reds musim depan, tetapi pemain berusia 17 tahun itu kini menikmati rehat di Los Angeles, Amerika. Mainoo menandatangani perjanjian profesional pertamanya di kelab itu hanya tiga minggu yang lalu.

Lain-Lain Artikel

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Buletin Manchester United
Buletin Manchester United

Buletin Manchester United

244

Page rasmi untuk Kelab Peminat Buletin Manchester United (BMU) dan page bahasa Malaysia no 1

| BMU - Petikan Kata |

Sir Jim Ratcliffe bercakap kepada MUTV:

Saya sudah mempunyai banyak wang daripada industri minyak dan gas, jadi tidak perlu mencari lebih banyak wang daripada Manchester United. Ini bukan pelaburan kewangan.

Niat murni saya adalah untuk mengembalikan kelab ini ke era kegemilangan mereka.

#BMU02 #BMU #GGMU #MUFC 💪🏻🔴

| BMU - Petikan Kata |

Sir Jim Ratcliffe bercakap kepada MUTV:

"Saya sudah mempunyai banyak wang daripada industri minyak dan gas, jadi tidak perlu mencari lebih banyak wang daripada Manchester United. Ini bukan pelaburan kewangan."

"Niat murni saya adalah untuk mengembalikan kelab ini ke era kegemilangan mereka."

#BMU02 #BMU #GGMU #MUFC 💪🏻🔴
... See MoreSee Less

57 minutes ago

31 CommentsComment on Facebook

Buktikan dulu ye..

Keluarga Glazer tersenyum riang membaca petikan kenyataan Sir Jim Ratcliffe.

in SJR we trust 💪💪🔴🔴

Paduu.. senyum eth😁😂

Semoga semua perancangan INEOS berjalan dengan lancar. Lambat atau cepat, progress kita itu yg kita mahu.

Mantap. Kasi cepat kick out the Glazers

Fairuz Yusof paduuu

Semoga pajang umur sir

Ada keja kosong tak jum..sy jd pengarah kebancuhan airan pun bole

Yg penting dia suda cakap, Greenwood player Manchester United. Tunggu saja la hujung season nanti apa cerita

Semoga dia dpt tendang glazer family secepat mungkin..

Kalau betul take over the club 100%

Jangan sembang je pula . Businessman biasa bagi ayat manis je dulu 😂

please walk the talk....😆😉

Aku selagi tak nampak bukti kukuh yang membuatkan United kembali ke zaman kegemilangan.. memang aku ketawa dulu..😌

Bawak masuk mbappe cepat.. Rembat dari real madrid tu 100juta on

Ini yang kita nak...umpama janji ahli politik 📏📏📏

Jgn sembang je last2 kelaut jgk ye😌

"Tapi tapi...SJR buat Tenhek botak anak emas dia jd kita kena #IneosOut "

Statement mcm ni benda biasa. You don't tell all your plans to others. He's smart, tu sbb dia billionaires..not us😭 Tapi tak boleh tahan bila grandpa ckp mungkin SJ tu tak wujud pun sbb takda siapa pernah jumpa dia.. adoii grandpa dlm busy² nak hire big names, best class sempat lagi melaser.

Jangan cakap saja. Kami pasukan nitizen memerhati stiap ayat yg dikeluarkn.

Orang yahudi je duit xpernah cukup.. last2, ke dalam juga..

Saya pula tiada wang yg banyak,jadi saya terpaksa “trust the process”..

Load More

| BMU - Informasi Semasa |

Kenyataan kelab: Luke Shaw telah mengalami kecederaan otot dan akan diketepikan untuk tempoh yang panjang. Pemeriksaan lanjutan masih diperlukan untuk menentukan tahap sebenar kecederaan itu, tetapi kami menjangkakan beliau akan diketepikan selama beberapa bulan. #MUFC

💔

#BMU02 #BMU #GGMU

| BMU - Informasi Semasa |

Kenyataan kelab: "Luke Shaw telah mengalami kecederaan otot dan akan diketepikan untuk tempoh yang panjang. Pemeriksaan lanjutan masih diperlukan untuk menentukan tahap sebenar kecederaan itu, tetapi kami menjangkakan beliau akan diketepikan selama beberapa bulan." #MUFC

💔

#BMU02 #BMU #GGMU
... See MoreSee Less

11 hours ago

66 CommentsComment on Facebook

smga Luke Shaw cpt sembuh sepenuhnya&sgla urusan sentiasa dipermudahkan&dilindungi ALLAH S.W.T ... Aamiin Aamiin Aamiin Ya Rabbal Aalamiin

Tampal saja guna daun tembaga suasa 😁

Ambik Nuno mendes jela muda dan bagus

Admin..kenyataan lengkap SJR bila nak share..?

Fauzan Othman jem

Jual kat arab

Yang mana kaca tu boleh dah dibersihkan

Jual je shaw ni. Kaki dia pernah luka parah. Mmg susah nak recover lg. better asah bakat anthony atau martial jadi left back. Mana tahu martial boleh tackle macam asnawi

kehilangan besar , shaw ni pair dgn rashford belah kiri tu memang jadi ..beza cara MU main kalau tkde dia dgn martinez

Jual la bah ni , ckup lama sudah

Dah leh cari next lb baru dah

Tisuu

Antara LB terbaik yang MU & England pernah ada, tapi kaca la pula. So nak tak nak, musim baru nanti Shaw bukan lagi first choice LB. Harap scout MU boleh try usha pemain LB Bayer Leverkusen, Alejandro Grimaldo. Ada potensi tu.

Aku rasa jadi mcm Phil Jones ni karang. Hamstring injury bila berulang mmg susah nk kembali ke prestasi asal

Masa ada Sergio reguilon, tak nak sambung .. kan dah rugi

Kesian squad MU. Tak pernah nak ada lama complete first 11 players. Pening jd ETH.

ahh sudahh

Semakin ramai la player kaca dla. Squad 🤧

Grimaldo alphonso in

kesian shaw... tgk2 game sebelum ini... midfield dan forward laa flop yg byk buat silap , xpasal kene counter, shaw yg ambik risiko kejar dan bentes

Harry Amass in

Masalah pada pasukan perubatan kelab. Pemain dapat kecederaan berulang. Kena pada pemain utama. Amat rugi sebenarnya🤦‍♂️

Kesilapan pulang kan regulion awal membawa padah.*msti ada yg ckp regulion lebih kurang jgk nnt*.pggl bdk2 loan tu la blik

Injury prone dia ni sejak patah kaki dulu

Azwan Shah adakah kita akan port gua lagi 🥺

Load More