Berita Terkini

Andre Onana menjadi kebimbangan baru United

Image 2023 11 19 071229024

Masalah kecederaan Manchester United nampaknya tidak berkesudahan dan kini Andre Onana termasuk dalam senarai terkini tersebut.

Andre Onana kembali bersama dengan pasukan kebangsaannya dan memulakan perlawanan untuk Cameroon ketika mereka berhadapan dengan Mauritius dalam kelayakan Piala Dunia pada Jumaat malam. Onana berjaya mengekalkan kawalan penuh namun tidak dapat bertahan sepanjang perlawanan.

Beliau mengakhiri malamnya pada minit ke-81 mengikut laporan FotMob kerana disyaki mengalami kecederaan dan kelihatan kesakitan ketika meninggalkan padang. Ini pasti merupakan perkara terakhir yang diinginkan oleh Erik ten Hag mengingatkan bagaimana Onana telah menunjukkan prestasi yang baik baru-baru ini.

Menurut Actu Cameroon, Onana mengalami masalah dengan otot paha yang menyebabkan penggantian tersebut. Beliau kini akan menjalani pemeriksaan perubatan untuk menentukan sebenarnya kecederaannya.

Ketidakhadiran berpotensi untuk Onana, bagi Manchester United kini mungkin menyaksikan Altay Bayindir, akan menjadi pemain baharu yang dibeli pada musim panas, mendapat peluang penampilan pertamanya menentang Everton pada Ahad depan.

@wrldutd

not onana ???? #fyp #viral #onana #manchesterunited #injury

♬ original sound – wrldutd

 

Lain-Lain Artikel