Berita Terkini

‘Anda main di United bukan liga Championship’ Louis Saha kritik Fred

D0D0EED5-1E5D-432E-9635-8592EA8C6640

Bekas penyerang United, Louis Saha telah mengkritik pedas pemain tengah United Fred. Ini kerana selepas aksinya sebelum ini berdepan Newcastle.

Mendapat tempat dalam kesebelasan utama, tapi apa yang di berikan oleh Fred tidak berbaloi dan tidak membantu pasukan langsung..

Ya keputusan seri tanpa jaringan Red Devils menentang Newcastle United sebelum ini terlalu merugikan dengan membuang mata di Old Trafford

Dalam perlawanan itu, Fred kehilangan penguasaan bola sebanyak 16 kali, hanya memenangi tiga daripada 12 duelnya, dan melakukan dua kesalahan.

Sejak menyertai United , Fred sering mendapat kritikan dan kali ini ia datang daripada Saha, yang percaya pemain Brazil itu sepatutnya melakukan lebih banyak dalam serangan.

“Setiap pemain perlu melakukan lebih banyak dalam pasukan Manchester United, bukan hanya Fred.

“Tetapi jika Roy Keane bermain hari ini dan menjadi sebahagian daripada pasukan ini, dia akan menjerit, walaupun anda bermain dengan baik.”

“Jika sesiapa percaya mereka sepatutnya tidak bersetuju, mereka tidak sepatutnya berada dalam pasukan Liga Perdana.”

“Fred dikritik sekali lagi kerana ada dua peranan, seimbangkan pasukan di mana anda perlu mantap, tetapi anda perlu membantu rakan sepasukan anda di hadapan.”

“Ada kalanya Fred mempunyai peluang untuk menghantar bola ke hadapan tetapi dia mengambil satu atau dua sentuhan terlalu banyak.”

“Perkara itu boleh diperhatikan dan itu satu masalah. Fred bermain untuk Manchester United, dia tidak berada dalam Liga Dua, dan semua orang akan mempunyai pendapat tentang persembahannya.”

Sumber : Metro , Sportkeeda

United akan sekali lagi bermain di Old Trafford awal pagi esok berdepan Tottenham Hotspur. United akan cuba mendapatkan tiga mata untuk merapatkan jurang..

Lain-Lain Artikel

Jersi Terbaru Manchester United

Lain-Lain Artikel

Galeri Gambar